kul kväll!

hahahaha i söndags gick jag och dana på plattan och dansade till sköna hits eftersom vi var i behov av inspiration inför tavernan. vi dansar där till klockan slår 05, sedan går vi ut ur båten och letar eferfest. en tant står och kraxar utanför så vi ba “ja, vi tar henne då för fan”. slänger in henne i en taxi, åker hem till dana och sminkar henne som fan. här är kanske klockan 08 eller nåt. sedan står vi och skriker till henne att vi är tjocka i fem år och hon ba “nääää absolut INTE”. hahaha asså jag orkar inte?? har skrattat åt det här hela dagen. sedan svimmar dana av och blir okontaktbar varpå jag tänker “nä, nu måste jag på föreläsning i skolan”. tanten lovar hon ska lyfta upp daniel i sängen så jag går. ute är det vanlig solmorgon, barnvagnar och pensionärer, så surrealistiskt. sedan hade tanty tydligen kutat runt hemma hos dana och rivit ned saker, väckt alla i kollektivet och trott hon var med i en film! haha! sooo mamma tesso-style.

vad gjorde jag innan plattan? jag åt middag hemma hos anna j och vi drack “några glas”, kollade i konstböcker och gastade för full hals. vi hann till och med repa med bandet, dvs sjunga abbalåtar och psalmer i t-pain autotune-appen. skrattade även jättemycket åt en händelse jag livetwittrade om för någon månad sedan:

“Gode Gud hjälp mej jag har ramlat ned i en brunn som ligger norr om e4an! Det ligger dem barn dödskallar här och en blodig kniv….”

One Response to “kul kväll!”

  1. 1 Mi
    November 1st, 2011 at 21:23

    Hahahahahahahaha detta är det bästa som hänt på hela året

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80