rosa och vinrött

spännande helg som började redan i torsdags med boucqueiran premiären.. asså hädanefter kommer jag kalla det bockan eller typ bocko. så svårt att stava. det va ganska it. marie särneholt va där, såå snygg. många “herrar” där oxo. typ kåta 54 åringar. hoppas det blir ett ställe för äldre.. ser jag EN TILL glad kille utan överrock skjuter jag mig själv. anyhow, en “flickvän” som jag pastasalladhånat i min skungdagbok bad lisa om eld och jag blev iskall. tänk om hon hade läst?? sen ba.. vännen, kasta dig i syra. vem tror du att du e, jordens medelpunkt?

mår så himla bra av den här färgsättningen

känns som att nån ska dö fast på ett bra sätt :)

jag tyckte det va spännande när min pappa dog. minns det som i går. farmor kom in i teverummet och berättade. jag minns hur ljuset skiftade, blev kallare. som när laddet klingar av och det går upp för en att det bara är en helt vanlig söndag bakom den man står och pratar med. men i kroppen kändes det som att va kär och jag tänkte att mitt liv skulle bli som att spela monopol länge

Comments are closed.