fun fun fun

HAHAHAHAHAHAA JAG ÄLSKAR MITT LIV!!!!!!!!!!! i lördags hade ca alla jag känner planerat en överraskningsfest för mig. det va så fucking jävla cooolt. kommer in på slakthuset och i väskan har jag vita kläder eftersom jag trodde jag och daniel skulle spela skivor på “nåt event”. rundar ett hörn, kommer in i baren längst in… sedan går det i slow motion. ser… anna björklunds päls och ba vänta nu – SUPRISE! skriker alla, ELLER grattis! minns inte och sedan skriker kate ryan TEKAÅÅÅÅ akoteeeee och champagnekorken flyger av, anna kommer fram med ett glas. alla kramar mig och jag håller seriöst på att svimma. kände mig som miss universum. det var så snyggt och framförallt coolt, som i en sexig amerikansk film om rika ungdomar/modeller i slutet av 90-talet som stulit en klubblokal och raffat upp den. temat var svart och rött, syndens färger och mi hade först en jättefin röd britney-bustier, sen en genomskinlig patt-tröja, dana var punkare, alla som hette anna hade pälsar, ida och david spelade skivor, masha hade hatt, asrin var cool, alla hade rött nagellack/läppstift, det var fyra som bar rebecka en kort stund hahaha. såå kul helt enkelt!!!! ååh grattis till mig som känner så många underbara människor!!!!!!!!!!! sedan drog jag och några vilda festare till zipper, sedan till under bron, sedan hem till david som hade efterfest. minns bara ladytron – ace of hertz därifrån, åkte hem i en taxi 09 och stämningen på stan var surrealistiskt grå. det var ca 4 pensionärer som haltade runt utanför västermalmsgallerian och någon köpman drog runt med sin kärra och krängde smör längs fridhemsgatan, eller det hade kunnat vara så. nån tiggare fastkedjad i en skampåle utanför porten, några riddare i trapphuset som stod och rökte skön spice, hahaha. nä nu måste jag plugga, see ya bitches.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80