onsdag va..

tjena tjena alla kåta ufon och gröna drakar. haha asså om jag skulle träffa en drake som i “sagans värld” skulle jag be den om eld?

asså jag e helt förstörd. vaknade igår och försökte spy men ingenting kom upp förutom ett fuktmoln av gin tonic och cigg. kan nog inte dricka gt på ett tag nu. behöver en ny signature drink? en klassiker är ju lynchburg lemonade men den tar ju tyvärr hundra år för barbetjänterna att tillverka. vodka russian är stabil (fint med rosa dessutom) och päronvodka ginger ale smakar gott, men är i första hand ute efter en kåt drink som ligger lika bra i munnen som en gt? det ska ju låta hårt och kallt när man säger det. får väl fundera lite. ok, vad gjorde jag i onsdags då? jo, jag mötte upp dana som satt och jobbade på cafe mixx (det va happy hour). vi fortsatte till sture där det va a.s backfest i en bar, dom hällde upp gin tonic i vinglas och hade peruker. sen va det en större fest efter en rulltrappa och där blev det ganska svart eftersom jag hade börjat beställa sexor. “smart”. gick till en annan asmörk fest eller så va jag blind vid det här laget?? lol. vet ej. minns ingenting därifrån, men tydligen hade jag ringt mitt ex runt fyra. vaknade dessutom där – “hoppsan”. aja, paradise hotel e sååå spännande just nu. längtar efter nästa avsnitt!!! jag hejar bara på tjejerna haha. hoppas nån gör en falsk grej och väljer att inte dela pengarna med sin “partner”. äh hej då har inget att skriva

Comments are closed.