ny spännande info

hej sexy fuckers! har precis kommit hem från ett hemligt möte på östermalm! mycket kommer hända här på bloggen framöver, bland annat en storsatsning på mitt nya underklädesmärke “ambition”, en nylansering av min parfym “webb gycklare” och, som om det inte vore nog: ett samarbete med dildonätverket we-wibe. SKOJA!!

däremot är det så att jag och TOMMIE X kommer ha klubb i höst!!!!!!!!!!!!! fattar ni hur awesome det kommer bli!!!!!!!!!!!!! alla måste komma!!!!!! mer info kommer på måndag. ni kan dock redan nu boka in fredagen den 4:e november i era zebrarandiga filofaxer, vilket är dagen vi har premiär (vilket rimmar på alla kommer va där). jippy! *hör redan nu britney/rihanna-intros i huvudet*

puss hej

3 Responses to “ny spännande info”

 1. 1 jag
  October 20th, 2011 at 09:23

  20-gräns?

 2. 2 RRR
  October 20th, 2011 at 16:06

  tror inte det! så länge man osar.. men ska kolla upp

 3. 3 Isabelle Minou
  October 21st, 2011 at 01:31

  JAAAA!!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80