konkurs plus moms

hey. jag sitter på toaletten och det svider gott så jag passar på att dra iväg en blogg.

jag har börjat ta lergigan för att kunna sova och det funkar bättre än atarax men ger så sjuka drömmar! i natt drömde jag att demoner munknullade mig och att jag kvävdes. jag ba skrek till dom: “jag kvävs jag kvävs”

dom ba: “så du vill ha en i röven också?” så började dom kn där :( vaknade med rivmärken på armen.

ah men sen har jag haft ont i korsryggen i 2 veckor. det är en massa knölar mellan kotorna som ömmar :( min läkare ba “du e deprimerad”. jag: jag har obviously tumörer i ryggmärgen som min pappa dog av?? fick citodon och antiinflammatoriska piller men det blir bara värre dag för dag. kan inte sova på nätterna men orkar inte bry mig!!! jag ska tänka positivt så går det säkert över *fittläkare*

har i alla fall deklarerat och gjort momsen *kommer och går med klack skor och röd pärm i en kall korridor*

Comments are closed.