omg

hahahaha, jag kollar på romy and michele för typ 3892 gången:

MICHELE, YOU DO HAVE MAGNETS ON YOUR BACK.

OH, MY GOD.
OH, MY GOD.

hahahaha. annars har jag städat flitigt i kapitlen och har bara en bok kvar att läsa till imorgon *ler inbjudande* vill aldrig mer läsa “avvägning” i något sammanhang. jag har en udda egenskap: jag förstör städtillbehör som moppar, dammsugare… och du, apropå dammsugare, jag stoppade in en dammvippa I DAMMSUGARRÖRET som har suttit fast där sedan dess. jag vågar knappt minnas varför jag gjorde detta. annars kan jag berätta att munstycket till den andra dammsugaren lossnar minst femtio gånger under en vild städsession och måste alltså tryckas tillbaka med glatt humör. om man dammsuger mattan en aning för hårt kan munstycket ramla av precis under soffbordet, varefter man blir tvungen att sträcka sig där under, längs mattan för att nå den där gölliga jäveln. jag börjar svettas bara av tanken på att andas in allt mattdamm; blod fulla huvudet och vevande arm. hahaha, har ni prövat att dammsuga ansiktet någon gång? man kan se hur ens ansikte skulle förvandlas med olika implantat/ingrepp. eller så kan man fasas över all överskottshud man har. jag skulle kunna nära två brännskadade människor med hud. det är bara att karva av… usch, det är hemskt när man råkar suga in läpparna så det blir tillfälliga streck som eftermäle!!!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80