arctic passion flame infinity

jag hade en dröm när jag var liten som jag sååå länge har drömt om att få återuppleva. i drömmen står jag vid en returstation inne på konsum, sedan hoppar jag på det rullande bandet och följer med dryckesbacken på sin resa, för att på andra sidan mötas av en gräskulle – wow! träden som omgärdar kullen är dekorerade med påskfjädrar i olika färger! sedan springer jag runt på kullen, hoppar och har det skönt. haha ser det framför mig nu, en unge som flaxar runt på en kulle och ba “ååååh”.

och ja, besvikelsen när det gick upp för mig att det var ett lager bakom mjölkpaketen! en gång tog jag ett paket mjölk och då… kom en hand inifrån det där… området… bortanför verkligheten och började rycka i mitt paket. sedan tog jag paketet och då tittar en tant med grått ugglehår fram i tomrummet, som visar sina gulnade gaddar och framskjutande haka. sedan börjar hon skratta! höööö???? inget annat har fått mig att omvärdera min uppfattning om verkligheten som den stunden!!!! hahahaha kutade till mamma, var helt hysterisk och skrek med andan i halsen: “det är en knäpp tant som ser ut som farmor i mjölkskåpet!!!” hon ba… have u been smokin those funky stones again???

well, nu måste jag snart göra mig i ordning för en ny festkväll!! blir så uppe i varv när jag tänker på att festa

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80