jag är så arg att alla “könar” nietzsche som fjortis, har ni läst hans samlade verk innan ni kom fram t det lr. obildade hönor. jag älskar nietzsche för han uttrycker sig bra. många missförstår honom som anti-intellektuell anything goes

samma med epikureerna, “dom i trädgården” hahaha som epikuros sa enl seneca

“Den vise mannen deltar inte i politik, om det inte är av något särskilt tillfälle”

och mottot: lev i skymundan! tycker jag är urmysigt

ett gott liv är att leva i skymundan med sina vänner och kultivera sitt sinne. det kanske dock är en punkt alla når vid ca 25 utom jag?? man slipper “jobba på varvet” dvs va ute och mingla, lida med en drink och nån sur

håller dock inte med dom om att frånvaro av smärta är det högsta goda. jag skulle aldrig valt att läsa om ruiner om inte killar redan guidat mig genom dom. jag tror smärta skapar godhet i rättrådiga, i mitt fall: ren ondska

Comments are closed.