what nourishes me destroys me

hej och välkomna till fredag!

den börjar med mig och den slutar med dig! frågan är vad som sker emellan…

är allvarligt talat så dum i huvudet just nu. har alla kognitiva funktionshinder i hela världen. försöker läsa, skriva och räkna men det enda som kommer ur mig är piss (efter tre goda kaffe).

ni har bett mig om raggningstips och eftersom jag är expert på uteliv/city/drinkar kan jag lika gärna berätta för er hur man raggar. grundläggande:

DO’S

– var snygg, välklädd och lång (här kan man använda t.ex. benförlängning eller klackar)
– le mycket och skratta (om det ser snyggt ut. personligen föredrar jag att hålla munnen stängd)
– bli presenterad (någon känner alltid någon. om inte någon känner hen, ja, då finns risken att den e knäpp)
– om personen nappar – ta upp mobilen ofta och psyka den att du ska gå! hahahahahahaha älskar den såååå mkt
– stay classy

DON’TS

– “ragga” inte över huvud. vad är det? att gå fram till någon och skämta eller? det sämsta någonsin måste vara att gå fram till någon och dra ett skämt. ser framför mig en kille som skrattar åt sitt eget skämt inför en tjej som ba “ehe ursäkta, jag ska nog gå nu…”

– mataffären är ett trevligt ställe att ragga på! varför inte testa att blabla nä, fy tusan. det blir så kontextvidrigt när amerikanska “tips” förväntas vara allmänt tillämpningsbara. om någon skulle ragga på mig, inne på ica. skulle seriöst…. bli så sur. här går jag och handlar mat. här tar jag dricka *ser nåt flaxa i periferin* – in kommer ett fjäderfä och kör en rutin. nej

– det finns någonting djupt motsägelsefullt i att vara otrevlig och typ skälla ut personen du är intresserad av. undvik det. har varit med om det ca 495893 ggr? folk som står och e spydiga och sedan vill de kn. nä fy tusan, de ska straffas

sedan var det slut på tips!

apropå america var det två killar på universitetet i dag som stod och skrek till varandra med basröster inne på seven eleven. det finns ett ord… boisterous. en ba I have track at 4 so I’m just killin time you know. sååååå sexigt. kåta, omskurna killar som har track at four, baby let me be your wh… nä

ser framför mig detta: sätter på en kaxig låt med keSha på min iphone, börjar smådansa, äckla med tungan och gör “kom” med fingret, backar in i en korg med äpplen och ramlar in i ett bord. sedan ligger jag på golvet, helt ur stämning och tröjan har åkt upp så magen syns :(

den känslan, när man är ur stämning. jag haaaaaaaaaaatar den. jag SKÄMS när existensen kommer ifatt mig. som när jag cyklade ned för asfaltsbacken på väg hem från skolan 99 och det var vår, björkarna piskades i blåsten och himlen var vit. då tänkte jag: det här kommer jag alltid minnas. för det är så fult

nu måste jag sova!!!!!!!!! sedan, efter jag sovit får jag supa! jippy!

4 Responses to “what nourishes me destroys me”

 1. 1 Hanna
  October 14th, 2011 at 06:45

  Skrattar ihjäl mig!

 2. 2 Fredagsinspiration | Rebecka Åhlund
  October 14th, 2011 at 11:35

  […] till ”inspiration pappi”. Annat som inspirerar mig i dag är denna text om 9/11 och detta opus av Festa mysa maila. Annars är huvudpoängen med denna dag att DJ Småbarnsmamma-gangsta fått […]

 3. 3 Pony
  October 14th, 2011 at 18:59

  Underbart inlägg! Jag skrattade högt flera gånger.

 4. 4 Joan
  October 15th, 2011 at 17:55

  Gaaah!

  Du är så bra du.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80