when I was a teenage WHORE

gud vad det är tråkigt att öppna en bib. tar aslång tid och gör ont i händerna… så ska man ta i som fan och vrida den där korken “rätt”. jag står där andfådd och pustar som den mest utmattade subban på syra du någonsin sett och skulle föredra att någon betjänt gjorde jobbet åt mig. ni vet ju att jag hatar sex. jag har sex för att jag känner att jag “måste ställa upp” *martyrkärring som visar fitt..* hurusom, jag kommit på vilket sex som är astråkigt. det man har i pojkfittan. det är exakt som att laga en sjurätters middag, eller öppna en bib. först öppnar man och håller på i hundra fucking år verkligen, sedan ska man dricka skiten också??? och bli full??? fuck me. I’m so over it I could shit on it.

2 Responses to “when I was a teenage WHORE”

  1. 1 Snygg tjej
    August 8th, 2010 at 11:50

    Tricket med att öppna en bib är att skruva åt fel håll först, sedan åt rätt håll. VSG

  2. 2 luvzit
    August 9th, 2010 at 15:25

    hahaha. det här inlägget åker rakt in i klippboken!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80