jag har dyklecsi

haha, innan jag började ettan lärde min mamma mig att riksdagen har 349 ledamöter genom att tänka på att 3 var hängpattar vridna medsols och att 49 var året “mamma var född”. sedan dess har jag aldrig glömt det. så börjar man ettan och ca ingen kan läsa, räkna eller skriva?? synd bara jag glömt bort hur man läser nu… om jag inte får A på tentan i politisk teori måste jag ta tjuren vid hornen och inse jag har svåra inlärningssvårigheter och eventuellt är dyslektiker…

en bra, skön sak är att jag dricker alkohol max två gånger i veckan nu! försökte memorera samtliga sveriges statsministrar i kronologisk ordning för två veckor sedan och det fungerade INTE. nu går det bättre. seriöst, man blir så trög av att supa. visst, att skriva en hemtenta med böckerna framför sig går bra, men arbetsminnet… och processen i att koda info därifrån till det semantiska minnet försämras så mkt..

kom att tänka på ungar som blir ledsna och “går hem” i relation till när vuxna människor blir sura och går hem. det sista man ska göra i en sådan situation är att springa efter dem. en unge blev alltid ledsen och gick varefter alla sprang efter och försökte trösta. en gång sade jag så här till ungarna “nu ska vi bara stå här”. ungen vände på skallen var 5 sekund som en höna, sedan kom den tillbaka och jag sa: “be om ursäkt för att du gick iväg”. hahahhahahaha

well, whatever! gotta go to school and öva på att läsa och skriva…

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80