metal heart

det här är så pinsamt, jag orkar inte bygga upp nån historia omkring det, men så här var det: idag på ICA låg en gurka i matrännan när jag plockade ihop alla mina grejer. jag hade inte köpt den, någon hade uppenbarligen glömt den. jag fick den briljanta iden ” jag snor gurkan!” efter jag stoppat den i kassen så skriker hon i kassan: “NÄMÄ HÖRRU!! den där gurkan köpte inte du!!! den vare nån som glömde!” hela ICA; alla kunder, alla kassörer, plus några gubbar som kommer utvankandes från charkuteridisken; ALLA vänder sig om och stirrar på mig. jag plockar upp gurkan igen, slänger den ifrån mig och säger “ööööhhh asså” och springer ut.

… att det dessutom var en gurka. HELVETE.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80