orkar inte bloggaaaaaaaaa

hej alla som Tvättar Ansiktet och inte bara HÄNDERNA!

har haft en bloggpaus nu i några dagar eftersom jag suttit med en skön uppsats. den ska vara inne på fredag och jag gjorde färdigt den tre dagar innan inlämning eftersom jag älskar att plugga intensivt. man tänker bara på en sak då och det är uppsatsen. känslan påminner mig om att 1. vara kär i killar 2. vara gränspsykotisk 3. festa

haha, nä. stryk den senare. att festa är bara skönt.

ska jag berätta om mitt bästa minne från min skoltid?

det var när ett c-barn med “trassliga hemmaförhållanden” lr whatever satt bredvid mig på engelskan. vi hade ett “crossword puzzle” och den kopierade mig. jag lade förstås märke till det och skrev “cumslut”, “whore”, “motherfucker” som svar på frågan “an animal with claws” lr motsvarande. sedan kom läraren, jag suddade och störungen fick en utskällning varvid den ba “men det var x som skrev!!!!!!”. då händer detta: jag tittar menande på läraren och läraren förstår att jag, som varandes straight A student aldrig skulle göra någonting dylikt. utskällningen fortsätter medan jag skriver färdigt korsordet. sedan är skoldagen slut och jag går hem med nyvunnen styrka. det var ett starkt empowering moment som har format mig som människa :D

nu ska jag skriva en tråkig källförteckning. hahahaaha minns i högstadiet när man ba..

KÄLLFÖRTECKNING

*nån webadress*

bok om hav och havsdjur som fanns i biblioteket

det du sa på lektionen om havs djur

One Response to “orkar inte bloggaaaaaaaaa”

  1. 1 Olga
    September 15th, 2011 at 23:17

    Åååååååååååååååååå så JÄVLA rätt åt den ungen!!!!!! :D :D :D

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80