oh!

jag uppskattar att jag inte har sett färjan tidigare. nu i efterhand är det bara att streama alla 8 avsnitt på raken: “öööh vi skålar med tjejerna i hattar! skååål! wööööe”, asså jag dör. kan ingen tillämpa färjankonceptet på den heliga treenigheten? tänk, halv fem på spybar. det är ungefär samma nivå: “VAAAAA? ja e inte för full, fan, jag ska anmäla!”

hatlista:

– killar som röstar SD och har nazistil, läs: sjukt omfattande daddy-issues, som går in i nåt kompensatoriskt beteende på fyllan och ska vara närgångna med andra killar. fy faaaaaaan. det slår aldrig fel, i tunnelbanan ba, sitter du i knä på din killkompis? har du ett äckligt thors hammare-halsband?

älsklista:

– att jag ska köpa en hårfön på åhlens om ca 15 minuter

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80