hej

jag skulle skriva ungdomar men jag skrev ungsommar istället. det var ett jävla liv ute i trapphuset… har riggat the magic three igen, dvs två speglar mot varje vägg. en i händerna ovan huvud. det jag har: nya febervarma lakan och en solbränna. en finne. det finns en hydro, hyper(?)-tork nere i tvättstugan som blåser lakanen varma. jag ba skulle skoja och tryckte in den röda knappen. när det väl började blåsa kunde jag inte längre hålla mig: “du finns i varje andetag, i varje steg, som himlen bär en..” lite brunkräm och jag hade varit carola. vad har två år av rännande i gamla stans kloaker gjort av mig!!!!? sen gick jag och sket på toaletten i tvättstugan, vi har slut på toapapper så nu grävs det flitigt efter hårda acetonbollar, diverse snorpapper etc.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80