djur

det är ju hemskt att ligga med djur och så men jag såg ett klistermärke på vilket det stod “bevara djuren” eller något liknande där djursex åsyftades, på bilden var en valp. alltså, om man ska ha sex med djur väljer man väl ändå nåt i större större storlek, som man inte behöver linda med silvertejp före akten? och finns det någon opinion för djursex i samhället öht (bloggsfären räknas så inte). haha, det hade tydligen varit radiosänd debatt från stadshuset för bilfri innerstad där nåt smartass på nejsidan ba “ERKÄNN, DET ÄR BILÄGANDET NI VILL ÅT!!!” ba “ja. gud. vi vill åt… bilägandet”. så lamt.

No Responses to “djur”

 1. 1 Anonymous
  February 12th, 2010 at 10:18

  >Snälla säg inte att du just jämförde tidelag med pedofili! Jävla klockmongo! Inte FAEN skulle det vara lika illa om en kossa bestegs av nåt avgrundsvider än ett barn. Värdera inte människobarn över boskap, astralpucko! Verklighetsfrånvända jävla djurrättare. Få huvudet ur arslet.

 2. 2 Anonymous
  February 12th, 2010 at 10:18

  Snälla säg inte att du just jämförde tidelag med pedofili! Jävla klockmongo! Inte FAEN skulle det vara lika illa om en kossa bestegs av nåt avgrundsvider än ett barn. Värdera inte människobarn över boskap, astralpucko! Verklighetsfrånvända jävla djurrättare. Få huvudet ur arslet.

 3. 3 Anonymous
  February 12th, 2010 at 10:18

  Snälla säg inte att du just jämförde tidelag med pedofili! Jävla klockmongo! Inte FAEN skulle det vara lika illa om en kossa bestegs av nåt avgrundsvider än ett barn. Värdera inte människobarn över boskap, astralpucko! Verklighetsfrånvända jävla djurrättare. Få huvudet ur arslet.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80