yvonne – drifter

här kommer mina favourite ufo sightings:

1: när det svävade lysande klot i form av ett krucifix någonstans i världen (minns ej var). kombinationen aliens och krucifix.. så fantasieggande och så fint att the extraterrestrials visar oss ett krucifix, en sådan starkt laddad symbol. blir tårögd när jag föreställer mig det som en kommunikativ handling. så naivt. så vackert :´)

2. när det svävade svarta trianglar ovanför malibu i solnedgången. så sexigt. ser en stämning nu: malibu sunrise, floating black triangles, extraterrestrial ambition, imminent destruction, death babe coke superstar, spacey glamour trash, everlasting nights of dry snow and fluorescent nightmares, haunting me, loving me, killing me *skriver sköna dikter*

haha sitter och lyssnar på tanya tucker???

måste köpa vin. måste köpa en ansiktsmask. vill klä upp mig i fyra timmar ikväll, för jag har ingenting annat att göra

2 Responses to “yvonne – drifter”

  1. 1 Ankan
    August 24th, 2011 at 16:03

    KOM TILL OSS! Vi har bib-vin om ca två timmar, samt att Malin är gravid och vi båda har redan grundat lite! = vi kommer att vara fett roliga! förutom att Malin har dålig stämning kring mina bröst, hon är sugen på dem, så vi behöver typ dig för att bryta detta! Du är välkommen hit! Ring för vägvisning om du ej minns vägen! Om du inte vill komma är det också okej, fast Malin är ganska känslig just nu, så jag rek att du kommer! Ok, ses sen???? xoxo.

  2. 2 hanna
    August 26th, 2011 at 09:29

    fuckin åmål!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80