suck

hatar att inte kunna sova! varför är jag oförmögen att sväva till sovrummet med en ärgad mässingsljusstake efter badet, blåsa ut ljuset för att sedan somna direkt när huvudet når kudden. en ful, gammal bok och en gåspenna ska ligga på nattduksbordet, uuurk mitt kabinett för otäcka referenser står vidöppet. jag ska ha “våfflat” hår och vara eterisk.

ska upp och åka iskall vinterbuss till en föreläsning om 3 timmar!!! kommer sitta där med en kaffe och glida in i dvala under konstpauserna. undra om min psykolog kan skriva ut sömntabletter åt mig, garanterat inte. theralen till kvällscolan (som följer med kebaben, suck). nu rasslar det i trapphuset!!! det står nog en kåd brevbärarjävel där och rycker i dörrarna! ska gå ut och ligga döende under brevlådan, naken, med en ros “där nere”, OK *sjuk i huvudet* orkar inte med mig själv

GODNATT

2 Responses to “suck”

  1. 1 Anonymous
    November 9th, 2009 at 11:35

    alltså vad betyder egentligen eterisk? tacksam för svar.

  2. 2 Johanna
    November 9th, 2009 at 13:15

    gulle.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80