hej

jag vet sällan hur jag ska förhålla mig till människor med snävt mittenparti av ansiktet. om jag själv vore en djurkarikatyr i fejan skulle jag nog vara “dum råtta”, eller nej, vänta: en gla’ råtta, det vore nästan värre. jag luktade på burberry london idag igen, clinique happy, vera wang. gud, vilken ska jag köpa! jag tänkte sedermera på jack n jones… är verkligen deras konsumentgrupp så pass snäv? jag tänker 25-30 åriga, 175cm långa förortskillar med blekt hår, busiga pojkfrisyrer och snus? det är så festligt att man kan gå ned i ett hål under marken vid t-centralen, tralla omkring, butikshoppa, kanske korsa någon väg över till ytterligare ett gigantiskt komplex, ihopslaget med ett annat komplex, över till nästa komplex och till slut står man vid gullmarsplan med sju kassar och en latte i röva. suck. jag är en sådan förutsägbar produkt av vår samtid.

jag har köpt någonting som kallas “absolut torr” som gör att man aldrig svettas!! måste komma ihåg att sulla i pannan innan läggdags. just nu sitter jag bara här och njuter. imorgon tror jag att jag ska sola lite *helt plötsligt lite lycklig*

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80