brand risk

så sur på det svenska helgonet ööh va ska det kallas, nåt unisexnamn, vi tar: Sankta Jörgen som ALLTID ska förstöra det goda i sverige. t.ex. för 2 veckor sen var det asbra stämning i trapphuset. folk hade inrett med pulkor, barnvagnar och nån hade lagt en hylla ovanpå en tunna som det brann ur, eller hur det nu var och två schyssta kärringar satt alltid och rockade loss med lego i cykelrummet nä skoja, men.. det kändes hemtrevligt och det skulle givetvis sankta jörgen ändra på med arga lappen om att “barnvagnar och personliga ägodelar i trapphuset utgör BRAND RISK” så nu är det helt tomt där :((( samma sak med swish som bara får användas helgfria vardagar mellan kl 16-19 givet att man har 3 st gröna krediter registrerade hos sl och maxbeloppet är 5000kr/år typ. Jörgens verk… Dansförbud tycker jag däremot är ett riktigt bra initiativ och jag ser gärna att det tillämpas på regelrätta nattklubbar. att BRAND ska va så farligt. det känns så 1800 tal att något annat än självaste dansgolvet börjar brinna när DJn sätter på michael jacksons sköna dänga dont stop til u get enough!!!! skoja haaaatar michael jackson. men jag tror skulden vi har till samhället e upptagenheten vid rekonstruerandet av födelsetraumat. ut ur värmen, in i kylan — produktivitetens kolosseum, lol vet inte vad jag pratar om, men det låter som nåt man skulle kunna säga på en fest och artiga ba “mmm absolut”. hoppas döden är varm. jag drömde att jag dog och det var som att nån drog ner en rullgardin över tankarna. jag hann inte värja mig eller ens hålla kvar vid en tanke. det var klart. som att svepa ner den där grejen i iphone där aktiekurserna fucking rasar?? dags att likvidera. på återseende

Comments are closed.