nä nä nä

asså är så sur nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

drömde att den jag bor med hade varit otrogen med en asful jävla pestråtta som kom fram i gula gången och skrek: “vem fan är DU!!! jag och x har träffats 5 dagar i sträck nu”, varpå jag “mmm kul, ca 3 och ett halvt år här”. sedan säger x: “såå ledsen för att det skulle bli så här” – till råttan. här blir allt svart. sedan visar det sig att de har träffats varje dag i veckan (wow, fucking love story där.. not, brinn i helvetet”) och haft sex i datasalen på pestråttans skola…. det här är värst. när jag frågar vad den pluggar till svarar x undvikande: “hmm.. jaaa, det handlar om bygga och gräva saker, väldigt intelligent” och sedan får jag reda på att det är att stapla dumma lådor på varandra med saker i?? måste ju verkligen va efterbliven om man pluggar till det!!! skriker jag, varvid han ba “nej! du förstår inte. det handlar om mängdlära”… vad? MÄNGDLÄRA? man behöver inte teoretisera kring mängden av alla äckliga äpplen varenda gång man lyfter en låda och lägger den i ett förvaringsutrymme? hahaha fy faaan. sedan var prestråttan asful och hade läppar med “skit” på, typ nedskavd hud eller whatever. hej då

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80