hej

kan inte låta bli att kommentera ett av dagens löp från aftonbladet: “eleven klippte av flätan” *bild på en fläta* asså, tänker bara på när en kompis och jag ritade “sobia, 19 år” som enligt egen utsago “sparat till flätan i 12 år”. fitt-flätan det vill säga.

jag har fått min ginger ale-parfym idag. kan någon förklara för mig varför jag alltid blir förkyld efter att ha tvättat håret? jag orkar inte mer. detta är inte ett spuriöst samband.

har även effektivt avstyrt 8 panikattacker *andas i kvadrat* om jag nu ska svälja psykoanalysen med hull och hår har jag insett att överföringen mig och min psykolog emellan präglas av min prestationsångest som barn inför min mamma (suprise), därför ser jag alltid till att läsa på inför varje behandlingstillfälle, haha, jag gör verkligen det. som att plugga inför ett no-prov. det faktum att jag alltid idealiserat min mamma borde även här ligga mig i fatet. säg inte att det är en massa hatkänslor jag måste agera ut i terapi. kan man inte hålla saker civiliserade? guuud, nu behöver jag en fucking jävla cigg dessutom!!!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80