suck

idag har jag pluggat mestadels hela dagen, antecknat ned ett stift. det har gått en vecka. jag hatar redan mtv. jag sitter och tittar på cammen över plattan, undra om man ska dit och festa löss lite? min föreläsning börjar först 13.00 imöra. men eftersom vi har att göra med ett ytterst snävt klientel är till och med det bästa dansgolvet väldigt VA best of electro-house-hits 2006, ba åååh en remix på the creeps med bongotrummer. å andra sidan har väl jag aldrig krävt mer än ett beat och nån snygg kille i kostym på dansgölvet som står och vevar.

eller. har jag det kanske?

gårdagens strategier för att få ligga med mig:

– att ta mig på arlset och säga “mmm”
– jucka mig på arlset och säga mmm

nu blev jag deppremerad. nu vill jag inte gå ut, SUCK. så åt jag en pizza och det känns som att mitt hjärta är som svål, drypande och trött. jag blir anfådd bara av att tänka på hur det slår, slår och slår.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80