del 8 i sommarnovellen om mamma tesso

taket. det är alldeles vitt och allt snurrar omkring tesso. sminket knastrar i ansiktet, teven är påslagen och pappret från en waco-burgare ligger i håret. hon kliar sig utanpå trosan och reser sig upp. vinglar till lite, stöttar sig mot väggen. väl på toaletten stirrar hon in i spegeln medan det vibrerar och tjuter i huvudet. hon hör ljud från dottern som rafsar runt nere i köket. “tyst” säger mamma TESSO för sig själv och blöter ansiktet under kranen. vattnet är så kallt att hon fjärtar till av förskräckelse. dottern står med ryggen vänd mot henne och steker en omelett när mamma TESSO kommer ned till köket. klockan är halv ett. dottern måste ha gått hem från skolan över lunchen för en god matstund. “tja morsan!”, dottern vänder sig om med stekspaden i hand. “vill du ha en omelett?”. “skulle inte tro det va”, svarar tesso kaxigt och rycker fram en coca cola från kylskåpet som hon knäcker och tömmer i sig. “skit it då kärringjävel” svarar dottern, märkbart irriterad. mamma tesso lägger sig på golvet och börjar fippla över köksbordets stolsryggar med fötterna. “desiry pemba ericsson”, tänker hon. “i dag kommer jag få prata med dig igen”. i dag kommer mamma TESSO nämligen packa sin wicca-bag med tillbehör och bege sig till cassandra valentina-parken där desirys själ fastnat i skymningslandet mellan tidens revor. roshanna chaman hade direkt känt av tessos medialitet och efter tesso redogjort för situationen, sms:et och desirys död hade roshanna insisterat på en tesso-desiry-seance med reikistöd och angels pepp-aura till ett pris av 540kr. mamma TESSO hade betalat och fått en “leaflet” med praktisk information och ett paket rökbar salvia som tydligen lämpar sig för trancetillstånd. dottern avbryter hennes tankegångar med att tappa stekpannan rätt ned i vasken. nu jävlar, mamma TESSO kastar sig upp och buttar till dottern, säger “oj, förlåt!!!” och kutar ut genom ytterdörren i sin blekgula morgonrock, varefter hon ställer sig och “bompar” på bron. bompa är tessos egna uttryck för en form av primal dans som tesso utför vid tillfällen hon blir aggressiv. “kyss mig, kyss mig” tänker hon, “bara gör det!!!” skriker hon. tesso kan inte längre skilja på det yttre och det inre, mellan vad hon säger och vad hon tänker. frustrationen sammanblandas med andra känslor och hon tänker på alla killar. i hela världen. “mamma tesso!!!” skriker hon samtidigt som hon bompar loss med håret vinandes runt omkring henne. hon lägger sig ned i snön och gör en snöängel som hon sedan vänder sig om och kysser. “fuck me”, säger hon till ängeln. hon ångrar sig och säger “förlåt”, sedan kommer verkligheten ifatt henne i samma stund som hon ser en ful fågel stirra på henne.

4 Responses to “del 8 i sommarnovellen om mamma tesso”

 1. 1 anonym fitta
  July 31st, 2011 at 19:03

  jag älskar denna följetång

 2. 2 jabbe
  August 1st, 2011 at 01:45

  sååååååååå bra

 3. 3 Cassandra
  August 2nd, 2011 at 12:39

  Älskar det. Mer! Mer!

 4. 4 Tove
  August 3rd, 2011 at 05:48

  Snalla skriv meeeeer. Garvar ihjal mig!!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80