hmm

har insett att jag lever i nån fantasivärld där jag kan sjunga! i onsdags stod jag och skrek i “studion” *studio-bitch*. fick lägga 4 röstpålägg innan det lät normalt. så sitter nån rödmosig köttbulle och spelar wönderwall på drottninggatan i dag… gapar så det hörs ända bort till konserthuset, utan mic!!!! mitt register – en oktav. iofs. stod med vinflaskan i ena handen, ciggen i den andra framför mikrofonen. kanske därför!!!!

vill verkligen ha gula byxor ikväll men vågar inte. är för självmedveten. tror alla på tunnelbanan vill döda mig!! hatar att börja rodna när jag har gula byxor och sätter mig framför någon dansk turist. det blir som att jag “showar” inför den då, SUCK. ägnade mig åt retail therapy idag. gick omkring bland sura expediter och örfilade kläder. köpte nya liposinol samt premium cider kopparberg x-strong 7.0. hata alkopop, typ bacardi breezer. det känns som man dricker gammal rövsörja.

älskar såna här statusupdates på qx: Sårad (Profil kommer att tas bort i kväll!!!!!!)

man vill bara veta mer. älskar att frossa i sårade människor. typ människor som gått på dejter varpå det blivit “fel” etc.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80