the existential void

har precis sett den onda cirkeln för 79:e gången och har därför bestämt mig för att… bli en wicca på heltid (för 79:e gången). som i tonåren när jag projicerade ovissheten om självet på den yttre verkligheten och fann mystiken. jag är fortfarande där. reinkarnerad misslyckad existensialist som aldrig blev publicerad, som dessutom alla killar hatade. bye bye past life. hello new tanned life in the city. tänk vad roligt att vara en citywicca. typ death witch on coke dies of a heat stroke…. eller typ… acid bitch. tanned witch. death star. drug. sin. supernova pride. asså, känns som jag citerar omslaget till seven?? det bara kommer. fattar inte. men men, måste införskaffas snarast:

– röda pinnljus att tända

– bok om magi så jag kan plugga. jag är extremt bra på att plugga och tror jag skulle kunna få en “master i wicca” rätt snabbt ;)

vidare är det nödändigt att jag lär mig att meditera. jag klarar av max 5 minuter stillasittande vånda innan jag sträcker mig efter ciggen.

sedan när jag är tillräckligt stark…. inleds fas 2. då kommer jag krossa alla som någonsin gjort mig illa och trolla på killar. men häxlooken måste bort. funkar ej med blek….. grej och sjok. jag är ingen änka heller. det var ju oftast änkor/ensamlevande kvinnor som anklagades för häxeri, som varandes icke-konformativa. de var rockiga i utkanten och störde “alla stackars byns söta idioter”.  häxor är såååååå punkiga.

tanned witch punk-rocker är en passande stil tycker jag. vänta, nu kommer en bild. en häxa som lyssnar på ashög musik på sin bergssprängare i sitt lilla skjul i utkanten av byn. det är flytande vätskor i behållare ståendes på vad som liknar en arbetsbänk. det är verktyg, rostade järnstänger där. bakom henne i dunklet, skymtar man järnbalkar staplade som guldtackor. spindelnät på en gammal generator. hon rör i en kittel. det är oreda utanför fönstren, som är inslagna. det är höggräs ända upp till fönstren. det är skymning, allt är blått och musiken dånar. hon kliar sig i urringningen. gud, det kommer en hel “film” nu. jahaja. ok, men skit i d nu.

jag kommer hursomhelst utveckla min potential till fullo. BS att häxor måste springa runt i små lortiga småbyar i pissverige och vara i kontakt med naturen som fånar. naturen finns inom oss. min själ är en blomsteräng som jag vattnar med självgodhet. ok, måste gå nu. puss

6 Responses to “the existential void”

 1. 1 Golden AngelBear
  July 28th, 2011 at 17:45

  här e bra häxbok http://www.amazon.com/Ride-Silver-Broomstick-Generation-Witchcraft/dp/087542791X

 2. 2 Sara
  July 29th, 2011 at 10:17

  Wicca är ju verkligen en naturreligion, kanske svårt när man lever city life? Eller testa den här: http://www.amazon.com/Modern-Magick-Lessons-Magickal-Llewellyns/dp/0875423248
  Inte så mycket natur men desto mer magi, riktigt bra :)

 3. 3 bajs-anna
  July 29th, 2011 at 10:24

  i salute you.
  det här vär blogghistoriens bästa inlägg ! jag har aldrig “hjärtat” ett inlägg förut. men nu satan ska jag hjärta. spara i en särskild mapp. //hälsningar från en annan citynaturpunkhäxa.

 4. 4 a
  July 30th, 2011 at 13:30

  Detta = STORY OF MY LIFE?!?!?!?!

 5. 5 xoxo
  July 31st, 2011 at 22:03

  oh god vad jag älskar dig!!!! obs. ej på ett obehagligt plan

 6. 6 Joan
  August 9th, 2011 at 21:15

  Får jag komma till ditt skjul på semester då och då?

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80