hey

jag sitter här och chockeras över hur människor ser ut när de festar. outfit jag aldrig kommer förstå: halvlång svart kjol och svarta byxor i material som gud glömde UNDER kjolen.
va? jag har sett det så många gånger.

människor som ba “man ska inte va så märkvärdig”. nej, det är liksom, grattis du har insett ditt människovärde: inte så märkvärdig, bra *tar på mig en stringtrosa och skriker* på tisdag börjar jag skolan igen! tänker mig första dagen: ramlar in i klassrummet och börjar rodna, får tourettes, säger “är det här mel b eller?” varpå alla låtsas om som att inget har hänt. jag får ligga där och… usch vad pinsamt bara, jag orkar inte tänka mer.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80