fanta free

hej!!!!

i går var jag ute och festade, drack rom och cola, tog med mig drinken in på toa, drack medan jag pissa och smsade samtidigt. det här akademmiker-livet gör ju att man blir tidseffektiv ;) just nu läser jag om ägarkoncentrationen inom dagstidningsmarknaden. jag hatar verkligen alla töntar i min klass som fnyser och suckar. i går var det någon som inte visste vem som hade skrivit mannen med järnmasken. hela klassen: “fnys”. varenda fråga blir en markering. alla vill vara coola inför föreläsarna och visa hur mycket häftiga böcker de har läst.

över till meningen med livet: delikatess-is. det går att köpa på mitt ICA, 2kg, för en tjuga. så kan man röja på med en massa drinkar, igår: brazilian sunrise. MMMMM, vad väntar ikväll? spännande. innan dess: 90% is. 10% fanta!! det rasslar i plastglaset så det ekar mellan väggarna. nu står det emellan att antingen åka och köpa burberryparfym hos bruna hönan på face ååh!!! kan hon intelägga ett ägg!!!! ett litet egg, så kracklerar lilla lilla skalet och ut kommer en parfym. en ånga som sprider sig genom ägg-taket och ut i rummet. det var bara ett förslag. antingen face, eller kebab pezza kebab och ett litet mål med dryck. som kommer ut ur andra munnen som det serverats. nätt och försiktigt, ber om att få synas. jag gillar inte den typen av människor som tittar ned på sin avföring. ska jag berätta om gårdagen? jag såg bl a mitt nya span, inte han jag ska gifta mig med (note to self: det är ny östslav 2) utan bara någon annan kille som är ganska kort men ser ok ut i fejan. vi fick en grej där. vidare, jag såg ett gäng gamla span/ligg. jag orkar dock inte hålla på och kladda där. sås-killar — man har dem på julbordet och häller dem på maten… ibland.

nu fick ni någonting att tänka på.

vad ska vi prata mer om idag? (svara inte på den frågan tack)

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80