godnatt

jag härjade lös hos tandläkaren som tittade i min mun och sade “oj”. på vägen dit gick jag bakom ett badhus i tegel, det luktade gött. jag har tydligen 3729 hål och “extremt hög kariesaktivitet”. jag hatar de stunder bilden av mig själv som en duktig arbetsmyra blabla expressing the genetic blueprint bara förfaller. jag skrattar verkligen när människor ba “jag är så trött”, “jag har så ont i lederna” JAG FÖRSTÅR INTE sånt. i går var det knökfullt ute i svängen. jag stod framför en tjej med blå ögonskugga, hon ba “skynda skynda när du går på toa, varför står du ens här, du kan väl ställa dig vid pissrännan?” jag ba “eeeh nej, jag kan inte pissa när hela rummet kollar på”. så säger hon helt out of the blue: “skaru klämma ut en korv” jag vet inte, det kändes bara väldigt, väldigt overkligt.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80