kom igen alla dockor nu dansar vi!

haha älskar när man får för sig nåt i drömmen! vaknade av att någon försökte väcka mig och när jag tittar upp ser jag två tunga, surrande getingar närma sig ovanifrån, som om de var på väg att kyssa mig! jag rusar ut i köket och står där jättelänge och försöker parera impulsen att svimma. sedan, när jag går in i sovrummet finns varken getingarna eller människan som försökt väcka mig kvar. är livrädd för allt. mitt katastrofsystem triggas igång så enkelt. kan se någon fumla efter någonting i jackfickan på stan och tror genast den har kniv och ska hugga ihjäl mig!!! bäst var när jag hörde ett flygplan samtidigt som ett billarm och trodde flygplanet skulle bomba sönder kungsholmen. det var säkert kinsys mamma i planet

:(

tänk om jag och anna j köpte en varsin reborn. hahahaha, jag skrattar så mkt när jag tänker på det. anna kommer hem till mig med sin och sedan nätshoppar vi sexiga kläder till bebisarna hela kvällen. undra om man kan få en reborn i människostorlek? som man kan sminka, göra håret på, klä i klackar och sedan ge den cigg som den kan hålla mellan sina fingrar? det sorgliga med sådana dockor är att de är ämnade för någonting helt annat än smink och kläder. minns att jag köpte en häxperuk till halloween när jag var liten. det fanns inga realistiska svarta så jag blev tvungen att köpa en vit. kan ju säga att jag använde den vid ca alla andra tillfällen än halloween. satte en röd scrunchie i peruken, tog på mig solglasögon och ett rosa midjeksärp. sedan stod jag framför helkroppspegeln och övade på att flörta sexigt med killar. ofta var jag ganska rättfram: “heeeej visst är jag sexig *juckar och dansar* kom och knulla mej baby!”. eller scenariot då jag hade strippshow för någon som satt i kontorsstolen. OM det verkligen suttit någon där hade den typ rusat för livet. tänk en översexuell unge med vitt kärringhår, solglasögon och scrunchie som sexattackerar killar med “strippdans”. hahahaha jag orkar inte. nä, jag kan bara inte köpa en reborn. älskar att det kallas reborn. en människa som återfötts i plast. den har både ungdom och plast, det fattas bara anorexia och en snygg bränna. älskar babies! en gång trippade jag och kompisar på hawaiian babies, en B-version av syra. ingenting hände förutom att jag såg ett änglaspel ute på dass. på den tiden drack jag 1,5 liter coca cola om dagen och hade asmycket finnar. det blev röda knutor i ansiktet. sedan försvann finnarna och då fick jag extrema komplex pga. insåg hur fult ansiktet var bakom alla finnar. hahahaha

One Response to “kom igen alla dockor nu dansar vi!”

  1. 1 mamma TESSO!!!
    July 24th, 2011 at 00:17

    hallå??! Hallå??! Jag har försökt ra kontakt med dig länge från andra sidan!! Oj, vänta, det ringer på andra linjen. *svarar i den cremefärgade telefonen*. Heiijjjj! Jasså du har inte pratat med J F än? Det är ok Jackie, det sade jag ju! Alltid de stora svarta när du bär Chanel. Puss puss!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80