jävlar

JAG HATAR FLUMMARE!!

idag, på väg ned för betongtrappan, bakom mig, ett ljud: “lalla lilla lång” — jag ville inte ens skriva det där. ni måste förstå att jag ALDRIG skulle se humor i någonting så primitivt som “lalla lilla lång”, desto mindre skulle jag skriva det för att locka fram skratt hos mina läsare. däremot, en idiot, som dårhushjonet bakom mig i betongtrappan; han skrek det, rätt ut!

suck.

i min ena hand: en icakasse full till bristningsgränsen. i min andra hand: en icakasse full till bristningsgränsen. i föregående hand: en kasse från systemet innehållandes sprit och likör för 450kr. över huvudet: ett regnmoln. mjölksyra fulla kroppen.

efter att pluggat sex timmar på institutionen, skrivit ned två stift, plöjt igenom nästan ett anteckningshäfte får jag höra den där jävla skiten. jag var på väg att krossa cointreauflaskan mot en vägg och gå till attack.

nu blir det fest, tammefan. jag förstår att nu har undrat över bilden på cameron här nere. det får bli en följetång.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80