getingar!!!

är så arg eftersom det är en geting som förföljer mig. det är endast en geting, någonting jag är dödssäker på och den “kommer” alltid när jag går ut för ett bloss. jag hinner röka en halv låt, sedan kommer han. är så irriterad att jag snart sprängs i bitar. i går kom den och skulle “kyssa mig” varefter jag skriker rätt ut och kastar datan i backen, rusar in och gör i ordning en GT:ing. sedan går jag ut igen med nyvunnen styrka, håller upp GT:n framför honom och ett ljussken uppstår – GT:n och getingen neutraliserar varandra – de försvinner. eller inte. vilken sabrina tonårshäxan-dröm det hade varit. är jätterädd för getingar, humlor, bin, bisexuella, bilaterala avtal whatever… katten i sabrinas serie. tänk om den kom hem till en nu!!!! *skriker*

ska göra en cocktail av thinner, aceton och diskmedel samt ställa ut den när det är dags för denna kärrings goda morgonbloss. anteckna det… hej då

4 Responses to “getingar!!!”

 1. 1 ett fan
  July 19th, 2011 at 09:50

  åh herre, den katten hade jag förträngt

 2. 2 a
  July 19th, 2011 at 17:16

  varför har du inte arkiv på dina inlägg längre? levde för att läsa gamla inlägg innan…… och nu: tomhet.

 3. 3 Marielle
  July 20th, 2011 at 15:58

  VAR GLAD att det inte var Sabrinas katt som envetet surrade kring dina kinder.

 4. 4 b
  July 26th, 2011 at 21:58

  håller med a

  HAHA kul

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80