gott nytt hår

klimathotet forsätter oroa, idag skriver aftonb.. närå, hahaha, där hade ni tur. gick jag och tog en stämpel på g-punkten innan jag kutade med meterkliv upp för kullerstensträsket. seriöst, det var hillbilly galore där vid elvatiden. jag bara stod och gapade. ni vet när folk har dansföreställningar i grupp och lever sig in i olika roller. stövlar fram teatraliskt (guud, det var svårt att stava till idag) och “retas” med sin danspartner. jag hatar låtsasret, usch, jag måste skriva en uppsats om hur man inte får dansa. i alla fall. redan kvart i uppe på monteliusvägen blev jag så rädd för alla raketer att jag sprang med duffeln över huve och skrek. utbytte senare oroliga blickar (typ “ooh!!!”) med invandrarkvinnan i huckle bredvid mig som liksom jag alltså stod hukad 1. under ett tält 2. bakom en polisbil 3. bakom en mur av människor. jag ville ändå klamra mig fast vid en polis och grina. efter milda anpassningssvårigheter vågade jag mig ut till tölvslaget för att bli dränkt i champagne. jag tänkte att det var lite som i I know what you did last summer när sarah michelle blir dödad i en gränd och ingen hör eftersom det är så mkt fyrverkerier, så mkt människor. TÄNK om nån hade huggt en kniv i mig, det skulle kunna hänt!! tolvslaget och tio minuter efter. mållös. sen vet jag inte vad som hände. eller, det vet jag visst: jag gick tillbaka till gpunkten och mötte upp en massa killar *suck* så festade jag loss där. sedan fortsatte festandet på plattan till kvart över fem. här har jag hunnit föreslå övre ögonlocksplastik till ca 45 personer, stoppat tungan i riktigt… omysiga saker och även varit otrogen. det var bäst. jag dansade till mkt bra, blandad musik som: lena ph, afrodite, kicki danielsson med en dösnygg brat, så wastade jag en kvart på det. vi stod mittemot varandra, två centimeter ifrån varandra men ingen våga gå fram och jucka (eller vad man nu gör). så gjorde jag nåt move och började slicka på hans kompis(?)… jag tror jag gör gör så ibland för att bli mer åtrådd av den jag egentligen vill ligga med. så blev braten sur och gick iväg!! sen vid stängning såg jag hur han var på väg hem med värdens skank. tack för den! nu ska jag skriva “man kann då inte lita på alla falska människor i den här världen som bara utnytjar en och bedrar” på min qxsida. hurusom… efter en minnslucka vaknade jag upp under en bro där nån tjej försökte stoppa en taxi. hon ba “du eskorterar mig hem snygging”. jag ba “ok”, så började vi gå mot hornstull för att inse att vi var på någon ö?? HAHAHA, jag älskar stockholm. så pratade vi en massa, tittade på skylinen med snö fulla ögonen. vips så var en glödande varm taxi alldeles bakom oss. vi hoppade in och väl i hornstull säger hon “lycka till med allt nu” med typ eva röse-röst (sjukt) och jag kunde inte minnas ett dugg av vad vi hade pratat om i en timme. det var morgon och taxichauffören började svamla om… nä, jag orkar inte ens. han var bara en idiot som försökte sälja sex (jag vet, det tar aldrig slut!!!). han hade “kontakter”. väl hemma: ansiktstvätt, moisturizer. 14:00: i ett stormande hav av feber med min kudde som flytboj märker jag att den luktar nudlar.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80