chills

jag hade downtime idag omkring 18.00 med ett synfält dränkt i pixlar, svett och kropp full av obehag. kliande ansikte, vitprickig duffel, läs: salt från mcdonaldsbrickan. det är då man ska åka och träna/simma så man blir pigg. jag skulle vilja basta, simma och festa… men absolut inte inne på killarnas!! usch, kan man inte få gå på tjejavdelningen och byta om? jag borde få det. jag lovar att alla tjejer skulle vara bekväma med mig där, att de skulle säga “hej gumman”. jag skulle definitivt vara bekväm där, det finns inget så vanligt som töttar. killar kan ju också få såna om de trycker upp, med händerna. jag minns en gång under simlektionerna i ettan då en lärarinna duschade inne på killarnas, så såg alla att hon hade orange tuss (ni vet, borderline rödhårig på huve, marching curtains) men det blev som en “mörk hemlighet” ingen talade om. jag tror alla killar blev lite förskräckta. undra vad hon blev? säkert bara less…

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80