andas

idag ska jag gå till en psykolog!!! jag har gjort en livsplan som än så länge fått gå under namnet: “likvida tillgångar”. allt började med att jag låg stel i sängen klockan fem på morgonen med mp3spelaren krampaktigt i handen (lyssnade på dancing queen). så med gryningen kom en idé. allting hänger på fittbörsen. kan den inte bete sig som den gjorde mot slutet på 2006? planen är att sälja av alla förlegade aktier. antingen det eller att komma över ett större parti diamanter. detta måste ske innan mars då jag räknar med att flytta. 60% av mina aktier ligger i ett tryggt investmentbolag, vilket är bra. resterande aktier dock, vill inte ens prata om det… ok, nu pratar jag om tråkiga saker, jag vet. men jag har inga kompisar eller föräldrar att prata sånt här med därför pratar jag på internet. sen i alla fall måste jag köpa bostadsrätt, sedan bo i bostadsrätten så pass länge att jag kan sälja med vinst. nu till det värsta, under den här tiden går jag på fullt csnlån och JOBBAR över somrarna!!! men först, idag: psykologen!!! en sak i taget.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80