camera lover

hi bitches!

i dag har jag varit på kungsgatan, dvs electric heaven och letat efter en digitalcamera eftersom någon lade öl i min gamla g10:a. alltid när jag korsar sveavägen och fortsätter längs kungsgatan mot stureplan kan jag höra all electricity in the air. bzzz bzzz electrofence, zap me! jag försökte bete mig som en rationell konsument efter en halvliter kaffe, blev uppspelt och kutade runt som någon kåtgubbe bland all el. det kändes som när man får en stöt i svartvitt och hela krullhåret står ut som en clownfrilla från huvudet, haha, vadå krullhår? köpte en canon powershot s95. för 4 fucking tusen. på internet kostar den 3000? well, jag var uppspelt och bara struntade i allt. ungefär som när man tar en taxi halv 8 till ett rave i nacka? jag ser fram emot sommaren nu när jag har kamera. jag vill fota allt för jag vill minnas alla fester. annars försvinner det bara! citynatten reduceras till en offerplats där döda själar flyter omkring i motljus, i tidens revor. i ett tomrum där allt bara fortsätter, i evigheten. tänk om det finns en verklighet där jag alltid åker taxi? god, shouldn’t have smoked all that crack.. getting kinda trippy here on those funky stones…

ser fram emot juli, när min kompis från geneve kommer och bor hos mig. jag hälsade på henne i lausanne 2003, som är ca världens vackraste stad. solnedgången ovan genevesjön och bergen – som e ca 104830 meter höga – ser ut som smält smör och blåklockor. sista kvällen gick vi till arkadhallarna och sedan drack vi drinkar hela natten. mitt plan gick 07.00 och kl 04:35 stod jag utanför flygplatsen som var låst. det första jag gjorde när den öppnade var att köpa ett nyttigt glas mjölk och en soyamacka.. eller så… kutade jag till baren och shottade 8 glas vin? guuuuuud, hela flygresan hem var jag övertygad om jag att jag skulle dö. jag är i och för sig alltid övertygad om att min stund är kommen. i dag när en bil hårdbromasde in vid övergångsstället blev jag såå sur att jag.. sparkade mot den som en fräck punkare med auktoritetsproblem. hahahahaha, rätt åt äckelbilen. nu ska jag fota med min camera. guess who’s gonna be on all pictures? well, guess again, cause today – I’m ugly as a fucking pissdrinker from connections toalett anno 2006.

One Response to “camera lover”

  1. 1 a
    June 22nd, 2011 at 20:11

    <3

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80