HEJ

såg en skitful unge som nyligen lärt sig gå med trång, outvecklad huvudform och ögonspringor, smala läppar etc. vad är poängen med barn om de inte ser ut som en hormonskadad kate moss fram till (max) 6 års ålder. vaknade hemma hos J med en vitlöksbaguette i munnen.

insikt 1: måste sola innan onsdag och rafsa fram mina vita jordan-shorts innan fredag.
insik 2: fan vad hemskt att bo i någonting som heter “orminge” USCH! OTÄCKT MED ORM!!!

eller, jag har aldrig varit rädd för ormar. vet ni vad jag plötsligt minns! en gång hade jag varit på mcdonalds i uppsala och köpt 3 cheeseburgare. väl på stora torget tappade jag en ur min icakasse med hål i, (hade inte hajat attache) varpå någon punkare skriker “ey grabben, du tappa burgaren”

jag vände mig inte ens om, jag sprang.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80