såå deppig

wow! nu är det kvällssol, jag vill springa ut och leka!!! HAHA, impulsen kom. sedan kom insikten. vem är jag att leka? tänk om man hade klubbar och skrev nyhetsbrev i linje med “hej alla. kom inte hit tack.. 6 gamla djs står här och håller på (samt förstör saker när de ramlar), i baren serveras vatten. inträde: 230 kr, (mackladdare finns) hej då.. sköningar”. ska hacka nåt mailkonto och skicka ut sådana mail :D

har slutat att gilla att gå ut, men går ut ändå. orkar inte dansa. så tråkigt, eftersom jag bara står och guppar med ett öga mot dörren. vill ba sitta utomhus och smoke med en drink i handen. är så trött på att låtsas höra vad människor säger och mima rimliga svar. hahahaha, är inte det höjden av tomhet? att mima ett svar eftersom man inte orkar använda stämbanden. gud, nästa anhalt ssri-gatan?

One Response to “såå deppig”

  1. 1 Joan
    June 1st, 2011 at 16:36

    Välkommen till ssri-gatan! Här äter vi olika sköna piller till frukost och den enda utgången vi pysslar med tilldrar sig på balkongen för att ev. samla lite av solens sexiga strålar. Medtag valfri alkoholhaltig matsäck och oömma kläder. Det glada humöret kan du lämna hemma.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80