hej

jaha. jag köpte 8kg kurslitteratur, fick två stämpelkort för att sedan ränna tvärs över gatan och köpa vaniljvodka. öppnade en 10cm bred bok på tunnelbanan och började grina. JAJA. det kommer gå bra. jag är bra på vad än jag gör *måste ladda mig själv narcissistiskt för att klara av detta* gymnasiet gick ju bra, jag kan ju skriva på svenska. i tvåan blev mitt examensarbete i filmkunskap “ref ex”. filmkunskap var så jävla gaggvänligt, så öppet för metaforer. man kunde rida på tänk själv-vågen. man kunde skriva vad som helst. musik är också gaggvänligt, subjektivt.

jaja. det kommer gå bra.

kan alla idioter bara hålla käften i trapphuset eller??!!

måste festa nu.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80