lite snack va

älskar när man tvättar kläder inför en helg och stryker kläderna med stärkelse, hänger upp kläderna på olika galgar och väntar på att få bli full

inte för att jag tycker kläder är kul utan för att själva förberedelserna är lika lugnande som en svalkande coca cola på stranden. när jag var på typ korfu satt jag på stranden vid midnatt med en god cola. jag hade jeansjacka och det var ett sådant tjockt medelhavsmörker att havet inte gick att skilja från himlen. helt svart där ute. tänk alla som dött i havet :(

en annan tanke slog mig i dag. tänk om man hade en pratande “skrållan”-docka som sade saker som “bära”, “byta blöja”, “hungrig” när man tryckte på den. tänk om den också kunde säga: “fuck me!”

nåväl, nu måste jag tänka på andra saker.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80