hej hej

ok, jag måste bara skriva lite skit om ingenting. jag har inte lämnat hemmet, bortsett från promenaden till seven eleven där jag köpte en ramlösa och ett paket marlboro silver. jag har lagt kläder i två högar: en för kemtvätten, en för skräddaren. öppnat en bok och stängt den då jag blev skrämd av all information, det var ett atlas. jag som älskar atlas! färger, kartor, länder. jag har försökt sola på terassen men det springer grannar där ute som blir rädda för min punkstil. jag känner mig som en punkare/uteliggare och jag är tillbaka i min vikt från 2006. trots att jag gått ned 17kg sedan december tycker jag att jag ser exakt likadan ut. klädstorlekarna blir dock mindre och jag kommer i mina babyblå bbc-byxor från 2005 (27/34), men det väller ut skit vid kanterna. vill bli tight och sexig som ett snyggt pinn-ljus. försökte duscha men gav upp. det såg så tråkigt ut. jag festade i onsdags. eftersom jag är synsk messade jag anna j när hon satt på fyran och skrev “ska vi supa på f12?” eller motsvarande. hon kom hem till mig 5 min senare. vi drack bubbel och rökte cigg varefter vi tog 3an till f12 genom cityskymningen. på f12 var det psykakuten-stämning. alla klubbar borde släppa in 10% av sin maxkapacitet. jag får seriöst nåt fel när det kommer småfolk i ringdans som plöjer genom folkhavet för att de ska fram. det finns ingen respekt längre. en försökte skamlöst dra min öl ur handen i trängseln, som om jag inte skulle märka det. en annan tog en femtiolapp anna b gav mig och skrek till sina kompisar “vi går till den andra baren”. sjuka människa? vad hade ni tänkt kalasa på där för en femtiolapp? 2 liter vatten? tog tillbaka den och var on the verge, men log ett sånt sinnessjukt falskt leende som förhoppningsvis gick rakt in i hjärtat på människan. sedan gick vi till kåken där alla killar stod och var sjukt kåta som vanligt. skulle inte förvåna mig om det uppdagades att folk hade orgier på toaletterna där. sedan spy som tyvärr verkar ha dött? någon som minns nacht, eller den korta perioden gubbrummet var hett.. såå kul. minns på nacht när jag hade anorexia och stod på en högtalare och rev sönder mitt linne. hahahaa, barn asså. det var på den tiden techno/house fortfarande var spännande och jag kände mig “city” när jag lyssnade på det. inte direkt som jag lyssnade på det i mp3spelaren dock.. guu vad jobbigt att ba bonk bonk på morgonen på väg till skolan. nu måste jag ligga på golvet och röka en cigg i dörrspringan. älskar det när det regnar ute!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80