STRESSSSSSSS

hej hej!

ska skriva en tenta nu som ska vara inne på fredag. är såå stressad, måste argumentera för en ståndpunkt och jag avskyr det!!!!!!!!!!!

å andra sidan, skönt att öva sig på det i stället för att ta the easy way out och ge sexiga ord företräde framför argumentation medelst valfritt upplöst “resonemang”. måste våga ha fel, sluta med reservationer, sluta be om förlåtelse

i helgen hände en sjuk sak! jag, dana och micka blev inlåsta i ett fängelse! det var en självstängande grind som gick igen bakom oss när vi var på väg till festen på långholmen. stängslen var ca 3 meter höga så vi fick ta en soptunna, stå på den och hiva oss över. kändes så punkigt!

nä nu måste jag plugga, ses om en vecka då.

PS. såg linblonda rädda-för-ciggen-barn i dag på bussen, nu gapade de bara av att se mig. vänta bara tills ciggen åker fram på bussen! DS.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80