hey hey

hahaha. kom just att tänka på “dreya”. jag trodde nämligen aktiviteten stavades så until recently. asså, alla grejer blev sååå fula. spelade ingen roll hur väl man formade sin klump lera, resultatet liknade ändå ett fornfynd nån gammal grottmänniska suttit och tramsat ihop. min stående åsikt är att inte ens om man har en magisterexamen i dreya kan man göra fina saker. man glaserar fyndet och det blir bara ännu värre. tur att alla mammor inte direkt var kinkiga med sina askkoppar, om man säger… tänker fortfarande att dreya e nån med dreads som hoppar i vattenpölar och ger en gåva genom att öppna sina kupade händer, men ingenting finns däri. så ska typ… dreya vara gåvan?

ok, normalt. ser fram emot helgen, då är nämligen skolan slut och jag kan börja festa igen.

blev utskälld av en gubbe på bussen för att jag inte bad honom att resa sig i tid (jag satt innerst), trots att bussen stod still 3 minuter efter han rest sig. jag ba “tack för informationen, jag ska ha det i åtanke till nästa gång *falskt leende*”. det absolut bästa vapnet är trevlighet. alltid om något fyllo ska håna mig pga.. whatever, att jag ser arg ut/speglar mig etc säger jag alltid “haha! jo, nog är man lite konstig ibland! har du haft kul här ikväll eller? *falskaste leendet sedan mona lisa*

One Response to “hey hey”

  1. 1 D.blue
    May 31st, 2011 at 04:49

    posta upp din dödlig smile på bloggen

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80