hej

hahaha. jag grinade alltid när fula par vann i kär och galen. en gång låste jag in mig på toaletten och skrek i mörkret. jag hade ett inspelat avsnitt där ett fint par vann. tjejen hade långt mörkbrunt hår och lila klänning medan killen var mörkblond och glad.

i går gick jag ut som vanligt. jag drack bara drinkar, mina tänder ramlar snart ut. varenda gång jag ser mig själv i en spegel ute i offentligheten får jag PANIK. när 8782 människor står runt omkring går det inte att rätta till heller. lamslagen med fasa i blick står jag bara där och tittar på trafikolyckan. jag såg lite nya killar. det är så kul. jag lyckas verkligen alltid suga in killar, dvs om jag vill ligga med någon kanske jag ger personen EN svettig blick. låter blicken verka under tiden jag går till baren. väl ute i rökrutan dyker ragget upp och vill ha en cigg/frågar efter klockan etc. idiotsäkert, men.. jag vill ju inte ens ligga med dem längre. jag bara gör ändå.

nu: sova. imöra: psykologen + handla någon tröja.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80