tur man kan simma i dag

fy faaan!!! nyss kom en äcklig fågel och gapade med mörk mansröst!! har aldrig blivit så rädd i hela mitt liv. ok, nu tog jag i. en gång på fyrishov var jag på väg att drunkna. det var strömmar i vattnet som drog i mig medan jag höll mig fast i någon slags tropical-fun-stenstruktur. kunde verkligen inte simma då. låg där och sprattla. det här dock: jag ropade inte på hjälp pga i övervägandet mellan alternativen att drunkna eller att en badvakt skulle komma och släpa upp mig ur poolen (!) vann döden. min mamma kom dock efter 35 minuter. puuh, änglavakt eller?

vill ni ha änglar? :) jag har 3 st som ska komma hem till mig i 3 dagar

4 Responses to “tur man kan simma i dag”

 1. 1 K
  May 2nd, 2011 at 08:15

  Är så glad att jag hittat en ny blogg att gilla. Tack för det!

 2. 2 Love
  May 2nd, 2011 at 08:33

  “Käre Love! Alltid lika fint att träffa dig.

  Så här är det med änglar:

  1) Varje människa har ett antal änglar vid sin sida (jag brukar tänka att de står, flyger, sitter bakom min rygg, kanske på axlarna men ibland står de faktiskt rakt framför mig, särskilt om de är lite stränga just då). De vill dig väl. De finns med dig från allra första början, från livets start. De finns där vare sig du vet om det eller ej. De hjälper dig att undvika de största fallgroparna i livet. MEN jag tror att det är av största viktigt att du blir medveten om att de är här hos dig och att du ska PRATA med dom. Du kan också göra gott genom att skicka några änglar till någon annan som har det svår, president Obhama (!!) eller en släkting, god vän, någon främmande du ser på gatan, säg: Här kommer änglar till dig. De hjälper dig. Lita på dom.

  Dina egna änglar: Betrakta dom. Tänd gärna ett vitt ljus ibland och tänk ut och säg vad du behöver hjälp med, långsiktiga och kortsiktiga saker. Har du främmande väsen i ditt hem så bara bed änglarna antingen förklara fenomenet eller bed dem fösa ut dom som stör.

  2) Specialänglar

  En del av oss har fått frågan om vi vill ta emot änglar under 5 dygn i våra hem. Man måste få frågan från någon. Dessa änglar kommer från en högre dimension och har själva bett att få komma till jorden till frivilliga människor. Tre personer får förfrågan åt gången. Efter 5 dygn sänder sedan under en särskild ceremoni iväg dem till tre vänner eller till någon man vill väl. Tänk hur många människor på jorden som kommer att beröras, inom några veckor flera hundra tusen, tänk bara på 1 år!!!

  Änglar är goda krafter. Jag har redan sänt iväg mina gäster till tre vänner så jag har dessvärre inga kvar. Men sluta inte hoppas Love, en vacker dag dyker kanske fråga upp hos dig. Och dina Love-änglar räcker långt!! Ge dem ljus-ro och några böner om hjälp då och då. De vill nog bli ”i anspråk tagna”, dvs använd dem. Jag talar nog med dom varje dag. Ibland knäpper jag händerna för att samla fokus i min vädjan till mina änglar. Ett tips.

  Med värme till dig från mig!

  Monica”

 3. 3 Olga
  May 2nd, 2011 at 11:56

  Usch, “strömmen” är inte att leka med.

 4. 4 Hejfina
  May 2nd, 2011 at 21:59

  hahaha fåglar är inte att leka med . haha dom e riktiga fitteeeeeer allthetime

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80