info om mitt liv och drickor

sitter i solen och bloggar med bloggdatorn! i går var jag på riche. i förrgår var jag på, och det här är en katastrof: marie laveau (1 öl), rival (1 lynchburger lemonad), torget (en xider), kåken (en vodka tonic), berns (en öl och en… shot?), spy (en vodka tonic). whatever, kommer ändå dö om ett år pga. nån komet?

gått med förlust 20000kr i en äcklig fond.

ni har bett mig recensera lightdrickor och här kommer det

fanta zero – jag ger den 3/5. om man dricker den på natten med 8 isbitar i ett glas är den god.

coca cola zero – 2/5. djävulens dricka. den smakar suketter. jag brukar slentrianmässigt lägga ned den i kundkorgen på grund av att coca cola (med socker) i vanliga fall är ca världens bästa dricka. PS. om man hatar coca cola borde man söka vård? DS.

sprite zero – 3/5. fuck me, den här versionen närmar sig den ursprungliga spritesmaken, men… den är lika lynnig som en subba på syra, på drinkbordet är den dock din bästa vän.

en gång under en perceptionsföreläsning berättade gubben som stod och gaggade där framme att endast 1/5 av alla människor uppfattar bitterheten i lightdricka. jag gör det, därav de låga poängen. här kommer en recension av originaldrickorna:

fanta – 5/5

coca cola 10/5

sprite 4/5 (lite blaskig va?)

One Response to “info om mitt liv och drickor”

  1. 1 Anonymous
    April 18th, 2011 at 10:33

    pepsi max!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80