hej hej orkar ej

haha,  asså när “intellektuella” ska dissekera begreppet “hipster” och tror de har en metadiskussion. HAHAHAHA.

jag har börjat med detox, i bemärkelsen: inte dricka alkohol på “några dagar”. några är väldigt flytande i det här sammanhanget. jag är liksom helt ledig. sedan 1 juli har the mind skrikit efter alkohol och the body varit lydande. i lördags på berns var mina signalsubstanser vid fotknölarna efter 76 drinkar och 1 tequila. går till spy och ramlar ned på knä utanför, ni vet… alla man vill suga i kön. inte. jag svimmade! nu har jag alltså varit nykter sön och mån. det är snart 5 år sedan jag flyttade till stockholm. gud vilket äventyr det har varit! eller inte, det är ju bara en stad. man ska alltid se staden som en scenografi, kontrollera den. menar inte att man ska göra parkour eller så. det värsta man kan göra är att flytta till “stockholm”, “new york” eller “berlin”. var asförbannad i söndags, min pv ba “vill du ha nåt från seven eleven” jag ba “en cola och ingen äcklig lightcola!!!!!!! *raging mad*” offer man e. nu ska jag dricka kaffe och försöka “handla på stan”. orkar aldrig åka in till stan när man bor i stan all the fucking time.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80