god kväll mina änglar!

gud alltså. alla hälsoexperter skulle döda mig. i dag åt jag ett hårdbrö och ett äpple till frukost, drack 1 liter kaffe under dagen med uppsakttningsvis två timmars sömn i kroppen. firade kvällen med att sola solarium i… 30 minuter. jag gick sedan hem och åt glasnudlar, quornbitar och en avokado, jag tog två glucasanol och sänkte därefter två shots och rev mig i armen med rostiga nålar!!! näe haha, skoja med det sista. pluggade lite på studentpalatset i dag. alla e så städade där. de sitter prickfria och glänsande i vårljuset och luktar tvättstuga. in kommer ett vedträ, det är jag! de sorgliga gitarrerna från beverly hills 90210 spelas när jag går in genom portarna med “punk-steg”.. känns det som? jag har en vägg att inreda. funderade ett tag på att köpa många speglar, sätta dem huller om buller över väggen och sedan spraya vitt över dem. fatta vad psykat det skulle se ut!!!! såg the rite i går och den var så obehaglig. jag älskar inte direkt demoner och i den filmen var satan & co all over the place. vet ni hur många demoner det finns? ca hur många som helst (ska forska om demoner i sommar). en vidrig grej från filmen var när nån gubbe sa “djävulen vill inte att du ska tro på honom” *ryser*

ska göra påsk i lägenheten också! här kommer ett påsktips: i stället för att köpa 38384 äckliga fjädrar och hänga lite varstans så det ser ut som ngn fågel rullat runt och dött i lägenheten kan man köpa ca 3/5/7 riktigt besprutade citroner och lägga i en vacker skål (det räcker som pynt). nu undrar ni kanske vilket påskgodis jag rekommenderar till småttingarna? jag kan rekommendera gräs och stenar som det sedan bara är att lägga i äggen. smaklig måltid godisfreaks..

5 Responses to “god kväll mina änglar!”

 1. 1 Lina
  April 13th, 2011 at 04:52

  HA!

 2. 2 lo4flrwfowfdamp
  April 13th, 2011 at 10:50

  kUL SOM VANLIGT

 3. 3 åh
  April 13th, 2011 at 11:05

  saknat dessa inlägg

 4. 4 Olga
  April 13th, 2011 at 18:24

  The exorcism of Emily Rose … *ryser*

 5. 5 sexigt@hotmale.com
  April 14th, 2011 at 15:45

  ljuuuuuvlig läsning

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80