when I fucked the teacher

har suttit och tittat på videos om hur man övervinner sin flygrädsla. jag är fortfarande livrädd vid blotta tanken på ett flygplan, för mig är att flyga som att leka med döden. jag tänker att sannolikheten att överleva en flygresa är 0.5. tänker att piloten pluggat ett halvår på flygplansskola och därefter hoppat av, är konstant hög och rätt gammal och sunkig. sitter och svär i cockpiten med en macka som det rinner dressing ur. tänker att flygplan är gjorda i gammal plåt och att flygplansmotorer är gjorda för att explodera. annars hade jag definitivt rest sönder hela världen vid det här laget. nu har jag snart inte lämnat sthlm på 4 år? hahaha. någon dag blir det i alla fall en resa till kungens kurva för jag är på jakt efter nya SEXLEKSAKER!!!

asså.. vad hemskt om man vore en sådan människa vars liv kretsade kring olika verktyg för att bli sexuellt stimulerad. tänk på det ett tag… det är JÄTTESORGLIGT.

dock att mitt eget liv kretsar mkt kring alkohol och när nästa goda sup kommer, men det är åtminstone rumsrent

fuck me, vårvärmen i dag…. *tänker på sup*

hörde nyss den jag bor med säga detta i tel: “käkar en macka så jag smaskar lite”

gud, skulle hellre slänga bort tel än att smaska i den

HATAR SMASKA!!! DET LÅTER SOM EN SEX…GREJ!!!

One Response to “when I fucked the teacher”

  1. 1 D
    March 22nd, 2011 at 15:16

    En gång när jag var liten och ej drack men hade en ca hormonell baksmälla smaskade min pappa vid frukostbordet. Rakt i mitt öra var det som. Fantiserade om att döda han i sömnen efteråt. Men om någon gjorde det i telefon med mig? Orkar inte tänka på vad man gjort då.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80